Zangles & Coaching 

Wil jij vrij en ongeremd leren zingen? Ben jij benieuwd wat jouw stem teweeg kan brengen? Ik help je het allerbeste uit jezelf en je stem te halen. Je zult verbaasd zijn hoeveel er mogelijk is!  De 1 op 1 zanglessen worden gegeven in Ouddorp op woensdagen & donderdagen. Groepsles/muziekles op school is ook mogelijk. 

 


Reviews 

Mijn dochter Isa vindt de zanglessen bij Amber geweldig!! Ze krijgt goede tips waar ze direct mee aan de slag kan en komt na iedere les met een big smile thuis. Amber is super enthousiast en positief. Dit brengt ze ook over op haar leerlingen, wat voor onze dochter super motiverend werkt!!!

Ik ben erg blij dat ik bij Amber zangles heb! Ze is professioneel en toegankelijk. Ze stelt je op je gemak en maakt een goede gesprekspartner tussen het zingen door. Ik heb al veel geleerd hoe ik het beste van mijn stemgeluid kan laten horen en werk samen met Amber aan meer zelfvertrouwen om ook voor anderen te durven zingen.

Jong of oud, beginner of professioneel; bij Amber moet je zijn! Zelf treed ik regelmatig op en na de eerste lessen met Amber was er al hoorbaar verschil en stond ik veel comfortabeler op het podium. Bovendien krijg je van Amber tonnen energie! Een echte aanrader.